PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 247.000 EUR

Na izjemni legi, v neposredni bližini stadiona Stožic, prodamo svetlo, funkcionalno razporejeno in popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje v skupni izmeri 84,89 m2 (81,80 neto površina stanovanja ter shramba v izmeri 2,09 m2).


Stanovanje se nahaja v urejeni stolpnici; vzdrževana notranjost, novi domofoni, 3 dvigala, upravnik – Praktik, lasten agregat, skupna kolesarnica). Prijetno naselje potencialnim kupcem vso nudi potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, banka, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, bližina fakultet in obvoznice).

 

Svetlo, prostorno in vizualno dovršeno 3-sobno stanovanje obsega hodnik, ki ga odlikuje kombinacija stekla in kamna (protivlomna vrata, domofon, omarice za čevlje), uporabno shrambo (omarice po meri, filter za vodo, pralni stroj in umivalnik), prekrasen predprostor, ki se odpre v svetlo jedilnico z enkratnim pogledom na Ljubljano (J lega, jedilni del povečan za velikost balkona – uporaben hrambni del z delovnim kotičkom, talno gretje), popolnoma opremljeno kuhinjo (pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, pečica, hladilnik + zmrzovalnik) in stilno dovršen, opremljen dnevno-bivalni prostor. Svetli in prostorni spalnici obsegata garderobni omari, postelji in delovna kotička (opremljeno po meri, V lega), kopalnica s kadjo (WC + bide) in talnim gretjem pa je zasnovana tako, da prepušča ogromno dnevne svetlobe.

Stanovanje je narejeno po meri, odlikuje ga izjemna bivalna funkcionalnost, v kombinaciji s premišljenimi vizualnimi detajli. Kuhinjsko-jedilni ter dnevni bivalni prostor sta klimatizirana, celotno stanovanje ima vgrajene luči in možnosti ambientalne svetlobe, parket – ameriški oreh, možnosti preureditve sten.

 

Položnice na vpogled ob ogledu; rezervni sklad, upravnik Praktik, ogrevanje - toplovod, elektrika, RTV in internetni priključek – A1, T2). Možnost dokupa parkirnega mesta v garaži (13,75 m2).


Brez bremen, vpisano v ZK.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215, E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.