ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 820,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji, v centru Ljubljane pod Ljubljanskim gradom, oddamo popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje z balkonom in parkirnim mestom v garaži. V bližini se nahajajo tržnica, številne trgovine in restavracije, osnovna šola, vrtec, srednja šola, banka, lekarna, pošta, itd.


Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju bloka brez dvigala in obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico in prehodom v dnevno sobo z izhodom na balkon, kopalnico s tušem, otroško sobo in spalnico z zakonsko posteljo. Spalnici sta orientirani proti severu, bivalni prostori pa proti jugu. Stanovanje je izjemno svetlo, v okolici je veliko zelenja, redkost v centru pa je tudi parkirno mesto v lastni garaži. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev, v kuhinji je pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, v kopalnici je pralni stroj.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, toplovod, internetni priključek - optika itd.).


Primerno za pare, posameznike in manjše družine. Zaželen dolgoročni najem, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.