Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Rakitna, 179.000 EUR

Hiša samostojna, Rakitna, zgrajena l. 2002, K+P+M, skupna izmera 130 m2 skupne površine,  80 m2 neto bivalne površine, s 454 m2 pripadajočega zemljišča. Cena: 195.000 EUR.


Na sončni lokaciji - Rakitna, v objemu narave, prodamo hišo s čudovitim razgledom. Hiša je alpsko zasnovana, s  tipično strmo streho in strešnimi okni ter svetlimi in zračnimi prostori usmerjeni na jugovzhod.


Razporeditev hiše obsega pritličje s svetlim in sončnim dnevnim prostorom, kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon. Predprostor v pritličju obsega stopnišče in manjšo kopalnico s tuš kabino, pralnim strojem in sanitarijami. Mansarda obsega dve prijetni spalnici – južna lega. Na hodniku so domiselno postavljene vgradne omare, ki optimizirajo prostorsko razporeditev.

Polklet obsega 50 m2 površine in je razdeljena na prostor s kapnico, bojlerjem in vodnimi filtri, večji prostor za shranjevanje ter garažo za dva avtomobila. Pred objektom je urejen dovoz in dve zunanji parkirni mesti ter zunanje stopnice do glavnega vhoda v pritličje.


Hiša je priključena na elektriko in optiko, vendar slednja ni bila nikoli uporabljena. Kanalizacije ni, vendar je pod nivojem tlakovanjega dvorišča triprekatna greznica. Hiša je izolirana s 15 cm izolacijo in krita z opečno kritino. Ogrevanje je na drva s pečjo, ki ogreva dnevni prostor in tudi manjšo spalnico zgoraj.


Lastniškega zemljišča je skupaj 454 m2, ob njem sta na vsaki strani nezazidljivi parceli.


Okolica hiše je urejena, dostop je enostaven. Infrastruktura je v bližini: vrtec in šola, otroški športni park in sprehajalne/športne poti (drsališče na jezeru Rakitna). 

Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje ter ZK brez bremen.


Hiša je primerna bivanje ali počitnikovanje za par ali manjšo družino, za vse, ki radi uživate v miru, soncu in lepem okolju. Priporočamo nakup!


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon