PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Rakitna, 179.000 EUR

Hiša samostojna, Rakitna, zgrajena l. 2002, K+P+M, skupna izmera 130 m2 skupne površine,  80 m2 neto bivalne površine, s 454 m2 pripadajočega zemljišča. Cena: 195.000 EUR.


Na sončni lokaciji - Rakitna, v objemu narave, prodamo hišo s čudovitim razgledom. Hiša je alpsko zasnovana, s  tipično strmo streho in strešnimi okni ter svetlimi in zračnimi prostori usmerjeni na jugovzhod.


Razporeditev hiše obsega pritličje s svetlim in sončnim dnevnim prostorom, kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon. Predprostor v pritličju obsega stopnišče in manjšo kopalnico s tuš kabino, pralnim strojem in sanitarijami. Mansarda obsega dve prijetni spalnici – južna lega. Na hodniku so domiselno postavljene vgradne omare, ki optimizirajo prostorsko razporeditev.

Polklet obsega 50 m2 površine in je razdeljena na prostor s kapnico, bojlerjem in vodnimi filtri, večji prostor za shranjevanje ter garažo za dva avtomobila. Pred objektom je urejen dovoz in dve zunanji parkirni mesti ter zunanje stopnice do glavnega vhoda v pritličje.


Hiša je priključena na elektriko in optiko, vendar slednja ni bila nikoli uporabljena. Kanalizacije ni, vendar je pod nivojem tlakovanjega dvorišča triprekatna greznica. Hiša je izolirana s 15 cm izolacijo in krita z opečno kritino. Ogrevanje je na drva s pečjo, ki ogreva dnevni prostor in tudi manjšo spalnico zgoraj.


Okolica hiše je urejena, dostop je enostaven. Infrastruktura je v bližini: vrtec in šola, otroški športni park in sprehajalne/športne poti (drsališče na jezeru Rakitna). 

Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje ter ZK brez bremen.


Hiša je primerna bivanje ali počitnikovanje za par ali manjšo družino, za vse, ki radi uživate v miru, soncu in lepem okolju. Priporočamo nakup!


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.