4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 999.000 EUR

4 – sobno stanovanje, Ljubljana Center – Karlovško predmestje, večstanovanjska vila s štirimi enotami, zgrajena l. 2021, P+1+2+strešna terasa, dvigalo, skupna izmera 210,04 m2 (stanovanjska površina 128,97 m2, terasa 26,95 m2, pohodna strešna terasa 54,12 m2), dve parkirni mesti z električno polnilno postajo. Cena: 999.000 EUR.


Prodamo čudovito, arhitekturno in tehnološko dovršeno 4-sobno stanovanje v večstanovanjski vili, v neposredni bližini Botaničnega vrta in Golovca. Odlična lokacija omogoča številne  aktivnosti za ljubitelje narave in športa. V neposredni bližini je na voljo potrebna infrastruktura.


Vila je zasnovana kot dvojček, sestavljen iz dveh enot, z ločenima vhodoma v pritličju. Stanovanje ima jugovzhodno lego in je izjemno svetlo. Pritlična etaža obsega predprostor, notranje stopnice in dvigalo (Schindler), ki vodi vse do strešne terase. Prvo nadstropje obsega dve otroški sobi, kopalnico s prho, skupni družabni prostor in utility. Glavna spalnica, kopalnica s prho, velik dnevni prostor (40 m2) s kaminom, kuhinjo ter jedilnico zavzemajo celotno drugo nadstropje, z izhodom na prostorno in sončno teraso. Steklene površine zagotavljajo obilo naravne svetlobe. V najvišjem nadstropju se razprostira razkošna strešna terasa, ki ponuja poglede na Ljubljanski grad, Golovec, proti Kamniškim Alpam in Krimu. Terasa z letno kuhinjo in masažno kadjo nudi enkraten intimen prostor za druženje in sprostitev. Stanovanju pripadata dve lastniški parkirni mesti.


Vila je zgrajena po najnovejših standardih pasivne gradnje z leseno oblogo iz sibirskega macesna in prezračevano fasado ter dosega energetski razred A1+ kar zagotavlja nizke obratovalne stroške.

Vsi prostori so ogrevani s talnim sistemom preko toplotne črpalke, s katero se ogreva tudi sanitarna voda. Prezračevalni sistem z rekuperacijo omogoča dovod svežega zraka v bivalne prostore (dnevna soba, spalnica, otroška soba) ter odvod odpadnega zraka skozi nečiste prostore (kuhinja, kopalnica).

Sistem pametnega doma ENTIAliving omogoča avtomatsko upravljanje razsvetljave, senčil in ogrevanja.


Vrhunski dizajn stanovanja in najsodobnejša tehnologija nudita veliko mero udobja, zavetja in zasebnosti ter hkrati povezanost z zunanjim prostorom. Elegantno stanovanje zgrajeno iz naravnih, ekoloških ter do človeka in okolja prijaznih materialov lahko postane vaš dom prihodnosti.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216;

E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.