3-sobno stanovanje, Ljubljana Vič, 3100,00 EUR/mesec

Na Viču oddamo prestižno 3-sobno stanovanje / poslovni apartma s teraso, bazenom in dvema savnama. Stanovanje se nahaja v samostojni poslovno stanovanjski stavbi, dostop do stanovanja je neposredno iz dvigala. Stanovanje je obdano z zelenjem, lokacija zagotavlja nadstandardno in mirno bivanje na obrobju mesta.

 

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju in obsega prostoren hodnik, spalnico z lastno kopalnico ter walk-in garderobo, dodatno spalnico s kopalnico (s finsko in turško savno), utility prostor, ločen WC ter kuhinjo v povezavi z jedilnico in velikim bivalnim prostorom, z izhodom na teraso z bazenom in zelenico. Stanovanje je popolnoma opremljeno in je pripravljeno za takojšnjo vselitev.

 

Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, talno ogrevanje, hlajenje in topla voda – toplotna črpalka, internetni priključek, vzdrževanje bazena, zelenice itd.).

 

Primerno za družino, par ali posameznika ter tuja predstavništva. Zaželen dolgoročni najem, možno tudi kratkoročno.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-221-527, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.