ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Zgornja Šiška, 750,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Zgornja Šiška, stavba l. 1956, prenovljeno l. 2021, nad. P./1. v hiši, neto bivalna površina 45,00 m2, terasa 9,00 m2, klet 8,00 m2, vrt 200,00 m2, parkirno mesto. Cena: 750,00 EUR/mesec.


Na mirni lokaciji v Šiški oddamo prijetno pritlično stanovanje v dvostanovanjski vrstni hiši. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura - trgovina, vrtec, šola, zdravstveni dom, tržnica, postajališče LPP, zelene površine Koseškega bajerja, Mosteca in Rožnika. Dostop do obvoznice in mestnega središča je hiter in enostaven. Stanovanju pripada parkirno mesto na dvorišču pred stavbo in souporaba vrta.


Stanovanje je orientirano proti severovzhodu in jugozahodu. Obsega predprostor, kopalnico s prho, kuhinjo z jedilnico, spalnico z vgradno omaro, sobo z izhodom na nadkrito teraso in vrt. Stanovanje je delno opremljeno. V kuhinji so pomivalni stroj, hladilnik, indukcijska kuhalna plošča, pečica ter napa. V sobah je talna obloga oljen parket, v predprostoru, kuhinji z jedilnico in kopalnici so položene ploščice s talnim gretjem. Stanovanje ima nova trislojna okna s senčili, nameščena je klimatska naprava. Nadkrita terasa nudi veliko zasebnosti in miru, v souporabi je tudi vrt z okrasnimi grmovnicami, kjer je možna postavitev visokih gred.


Dokončna obnova fasade in strehe bo predvidoma izvedena spomladi.


Centralno ogrevanje je na plin (lastna plinska peč) in talno gretje na elektriko. Stroški so odvisni od porabe (voda, komunalni odpadki, elektrika, ogrevanje), vsi števci so ločeni. Optični priključek, najemnik si uredi internet.


Stanovanje zagotavlja veliko zasebnosti in miru. Primerno za posameznike in pare, domače živali po dogovoru, zaželen dolgoročni najem, varščina znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.