3-sobno stanovanje, Pomurska - Murska Sobota, 127.000 EUR

3-sobno stanovanje, Pomurska - Murska Sobota, zgrajeno l. 1975, prenovljeno l. 2010, 1./6. nad., skupna površina 77,00 m2, bivalni prostor 70,00 m2, balkon 5,00 m2, klet 2,00 m2. Cena: 127.000 EUR.


V centru Murske Sobote prodamo lepo urejeno in funkcionalno zasnovano 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v 1. nadstropju dobro vzdrževanega bloka. Gre za manjšo sosesko blokov na odlični lokaciji, saj je v bližini vsa potrebna mestna infrastruktura in le 200 m oddaljen mestni park. V neposredni bližini je tudi otroško igrišče, trgovine, vrtec, ipd.


Stanovanje je orientirano proti jugu in zahodu. Tloris stanovanja je sestavljen iz manjšega hodnika s praktično in veliko garderobno omaro. Ob vhodu je svetla, lepo urejena spalnica, ter neopremljena soba, ki je lahko namenjena otroški sobici ali delovnemu kotičku, nadalje tloris obsega kopalnico s prho in pralnim strojem, ločene sanitarije ter prostorno dnevno sobo in kuhinjo. Oba prostora imata vhod na skupni balkon, ki nudi prijetno senco tudi v najbolj vročih dneh. Dnevna soba je opremljena s kavčem, ki lahko nudi dodatno ležišče. V kuhinji je dostop do manjše, funkcionalne shrambe. Stanovanje ima domofon, zgradba pa ima vgrajeno dvigalo.


Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2010, prenova je zajemala elektro inštalacije, celotno prenovo kopalnice in sanitarij (tudi vodovodne cevi, nova keramika). V stanovanju so bila zamenjana vsa okna in nameščeni novi radiatorji, ki imajo lastne števce porabe toplotne energije. Prenova je zajemala tudi brušenje parketa.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje, elektrika, voda, snaga, internet – optika). Kmalu bo zgradba prešla na ogrevanje s toplotno črpalko, prav tako je predvidena obnova fasade.


Stanovanju pripada klet v izmeri 2,00 m2, ki je lahko dostopna tudi iz zunanje strani bloka, kjer je urejena klančina (za kolesa in dostop do kolesarnice in varni dostop za otroške vozičke). Stanovanju pripada parkirni prostor, ki se nahaja na ploščadi pred blokom in je omejen z zapornicami.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Živa Štefanec, Tel: 00386-40-626-208, E-mail: zstefanec@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.