ODDANO!! Hiša dvojček (enota), Ljubljana Vič (Vrhovci), 2800,00 EUR/mesec

Hiša – enota dvojčka, Ljubljana Vič (Vrhovci), zgrajeno l. 2022, P+1N, skupna izmera 160 m2, bivalni prostor 140 m2, terasa, balkon, atrij, dve parkirni mesti, kolesarnica. Cena: 2800,00 EUR/mesec.


V prijetnem in mirnem naselju na Vrhovcih oddamo novozgrajeno enoto dvojčka. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura – trgovina, pošta, vrtec, osnovna šola, LPP postajališče ter številne sprehajalne in rekreacijske površine. Lokacija omogoča tudi hiter dostop do avtoceste.


Hiša je orientirana proti jugu, zahodu in severu. V pritličju obsega shrambo, predsobo, kopalnico z masažno kadjo ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na pokrito teraso ter atrij.

V nadstropju se nahaja večnamenski prostor / galerija, dve otroški sobi, kopalnica s tušem in infrardečo savno, spalnica, dodaten WC ter utility prostor. Iz spalnice in galerije je izhod na velik balkon.


Ob stavbi je eno pokrito parkirno mesto in eno na prostem, na voljo bo tudi kolesarnica ter parkirno mesto za obiskovalce.


Hiša je v zaključni fazi izdelave in bo na voljo marca. Prostori so klimatizirani, senčenje je urejeno z električni roloji, po tleh je položen hrastov oljen parket. Ograja v galeriji bo steklena, vgrajena bodo kvalitetna svetila, okolica bo urejena in zatravljena.


Kuhinja je polno opremljena, ostala oprema po dogovoru.


Stroški se plačujejo po porabi (ogrevanje – plin, elektrika, internet, voda, snaga). Hišni ljubljenčki so dobrodošli. Varščina 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.