V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana center, 399.000 EUR

V središču mesta Ljubljana, prodamo staromeščansko, popolnoma prenovljeno ter opremljeno 3-sobno stanovanje. Zgrajeno l. 1910, obnovljeno v letih 2014 ter 2019, P/4, površina stanovanja 84,60 m2, s pripadajočo kletjo v izmeri 8,90 m2 ter sorazmernim deležem čudovitega atrija v izmeri 18,00 m2. Cena 399.000 EUR.


Na odlični lokaciji v središču Ljubljane prodamo moderno zasnovano 3-sobno stanovanje, ki se nahaja v urejeni stavbi, v neposredni bližini mestnega središča ter potrebne infrastrukture, ki omogoča kvalitetno bivanje (LPP, šole, vrtci, trgovine, pošte, banke, itd.).


Funkcionalen krožen tloris stanovanja obsega prostorno predsobo, dnevno sobo, spalnico, garderobno sobo, večjo ločeno jedilnico, ki jo je mogoče uporabiti kot dodatno sobo, kuhinjo s pogledom na čudovit atrij ter kopalnico s sanitarijami. Dnevni prostor in spalnica sta orientirani na južno stran, kuhinja, jedilnica in atrij pa na severi del.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Za vse, ki cenijo prednosti bivanja v strogem mestnem jedru ter želji po lastni oazi sredi mestnega vrveža.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.