ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 2500,00 EUR/mesec

4-sobno penthouse stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno 2005, 5. in 6. nad. v bloku, S-J lega, površina 182 m2, bivalna površina 134,20 m2, dve terasi 36,20 m2 in 8 m2, klet 11,60 m2, dvigalo, možnost parkiranja v garaži. Cena: 2500,00 EUR/mesec.

V centru Ljubljane oddamo prestižno 4-sobno penthouse stanovanje. Odlikuje ga moderna gradnja, arhitekturna dovršenost in oprema najvišje kakovosti. Preko panoramskih oken in dveh teras na južni strani se odpira čudovit razgled na Ljubljanski grad in center mesta. Lokacija zagotavlja obilico popoldanskega sonca ter bližino mestne infrastrukture.

Tlorisna zasnova spodnje etaže obsega dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, teraso, kabinet, kopalnico in utility. Kabinet je možno uporabljati kot dodatno spalnico z enim ali dvema ležiščema. Zgornja etaža obsega dve spalnici, garderobno sobo in teraso.

Optika in internet sta urejena. Okvirni mesečni stroški znašajo 250 EUR. Ogrevanje je centralno preko mestnega toplovoda. Stanovanju pripada 11,6 m2 kleti. Možno je parkiranje v garaži. Vseljivo je takoj. Zaželjen je dolgoročni najem.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.