ODDANO!! Garsonjera, Ljubljana Center, Cena 490,00 EUR/mesec

Garsonjera z balkonom, Ljubljana Center – Poljansko predmestje, zgrajeno l. 1999, 1/4 nad., dvigalo, prenovljeno 2020, skupna izmera 38,60 m2 (balkon 3,20 m2, klet 3,00 m2), parkiranje s parkirno dovolilnico. Cena: 490,00 EUR/mesec.


V prijetnem naselju ob Ljubljanici, le 10 minut hoda do UKC, oddamo svetlo delno opremljeno garsonjero z balkonom. V bližini sta park Kodeljevo in Golovec, ki nudita različne možnosti sprostitve in športnih dejavnosti. Okoliška infrastruktura zajema trgovine, otroško igrišče, šole, fakultete, postajališče LPP. Parkiranje pred objektom s parkirno dovolilnico – cona 3.


Stanovanje je orientirano na vzhod, je svetlo in zračno. Funkcionalen tloris obsega predprostor z novo garderobno omaro, kopalnico s prho in pralnim strojem ter prostoren bivalni prostor (23,00 m2) z ločeno kuhinjsko nišo in izhodom na udoben balkon s pogledom na zelenico. Kuhinja je nova in povsem opremljena (steklokeramična kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik, zamrzovalnik). 


Stanovanju pripada tudi shramba in souporaba kolesarnice. Centralno ogrevanje je na mestni toplovod. Blok z le 9 stanovanji je urejen, miren in nudi kakovostno bivanje blizu mestnega središča.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, elektrika, voda, ogrevanje, optika).


Stanovanje je takoj vseljivo, primerno je za posameznika ali par. Zaželen dolgoročen najem (12 mesecev, z možnostjo podaljšanja), varščina – 1x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte: agentka Anica Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.