ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

V strogem centru Ljubljane v neposredni bližini Opere, oddamo v najem delno opremljen poslovni prostor, v skupni izmeri 88,7 uporabne površine. Prostor se nahaja v visokem pritličju staro meščanske zgradbe z visokimi stropi. Primeren je za vse dejavnosti razen gostinstva.

 

Tloris prostora obsega kuhinjsko nišo, sejno sobo, pisarno, arhiv ter ločene sanitarije. Svetli in odprti prostori so opremljeni z internetnim priključkom in klimo. Po tleh je položen granit, sveže prepleskano, zamenjana so okna. Upravnik stavbe je Loka, ogrevanje je na toplovod, trofazni električni tok.

 

Prevzem je možen takoj, prostor se oddaja za daljše časovno obdobje.

 

Ob podpisu pogodbe 2 najemnini. Najemnina znaša 1.500 eur/mesec.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanjam nas kontaktirajte; agentka Bernarda Jamnik, tel: 0038640-437-657,

e-mail: bjamnik@bazarealestate.com.