ODDANO!! Poslovni prostor - pisarna, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

V strogem centru Ljubljane v neposredni bližini Opere, oddamo v najem delno opremljen poslovni prostor, v skupni izmeri 88,7 uporabne površine. Prostor se nahaja v visokem pritličju staro meščanske zgradbe z visokimi stropi. Primeren je za vse dejavnosti razen gostinstva.

 

Tloris prostora obsega kuhinjsko nišo, sejno sobo, pisarno, arhiv ter ločene sanitarije. Svetli in odprti prostori so opremljeni z internetnim priključkom in klimo. Po tleh je položen granit, sveže prepleskano, zamenjana so okna. Upravnik stavbe je Loka, ogrevanje je na toplovod, trofazni električni tok.

 

Prevzem je možen takoj, prostor se oddaja za daljše časovno obdobje.

 

Ob podpisu pogodbe 2 najemnini. Najemnina znaša 1.500 eur/mesec.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, tel: 00386-40-626-215, e-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.