PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Grosuplje, 245.000 EUR

3-sobno stanovanje z galerijo, Grosuplje, zgrajeno l.1909, prenovljeno 2021 2./2. nad., bruto površina 115 m2, bivalne površine 73,50 m2, galerija, shramba v pritličju, dve lastniški parkirni mesti pred objektom za zapornico. Cena: 245.000 EUR.


V Grosuplju prodamo prostorno, svetlo in popolnoma prenovljeno 3,5-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura ter veliko možnosti za rekreacijo. Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu, kjer je bila letos izvedena popolna prenova. Na zgradbi je bila izvedena celotna energetska sanacija, v stanovanju so bile zamenjane vse inštalacije, vgrajena 3-slojna okna, ločeni števci za vodo in elektriko, talna obloga je parket.


Stanovanje odlikujeta prostornost ter izjemno funkcionalen tloris, ki obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, spalni del, otroške sobe in kopalnice. Iz dnevno bivalnega prostora vodi stopnišče na galerijo (galerija je primerna za otroško igralnico ali delovno sobo). Stanovanje je orientirano na zahod, severovzhod in severozahod.


Stanovanju pripadajo tudi shramba v pritličju ter dve lastniški parkirni mesti pred objektom za zapornico. Stanovanje ima vse sodobne priključke, internet – optika, ogrevanje na IR panele.

Stanovanje je na voljo za takojšnjo vselitev.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.