Poslovni prostor, Kranj, 700,00 EUR/mesec

Na odlični, izjemno frekventni lokaciji v Kranju, oddamo poslovni prostor v visokem pritličju samostojne stavbe (6 parkirnih mest). Poslovni prostor je bil v letošnjem letu popolnoma prenovljen. Obsega tri prostore velikosti cca. 39,2 m2, 22 m2 in 23,40 m2 ter sanitarije. V srednjem prostoru je možno urediti nišno kuhinjo.

 

Lokacija omogoča hiter dostop do mestnega središča, trgovskega centra Primskovo, avtoceste in ostalih pomembnejših lokacij. Na voljo je 6 parkirnih mest. Poslovni prostor je primeren za biro, zdravstveno dejavnost, odvetniško pisarno, servis itd. Vsi prostori so klimatizirani.

 

Stroški znašajo v povprečju 150,00 EUR/mesečno (elektrika, voda, ogrevanje, NUSZ). Na voljo je optični internet. Zaželen dolgoročni najem, 2x varščina.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.