PRODANO!! 4-sobno stanovanje (novogradnja), Stična, 195.000 EUR

V Stični, na sončni lokaciji blizu gozda, prodamo stanovanje v 2-stanovanjski hiši. Neto bivalna površina stanovanja je 73 m2, stanovanju pripada ločeno zemljišče z zelenico in teraso v skupni izmeri 113/149 m2. Naselje je mirno in urejeno, vsa infrastruktura se nahaja v bližini; vrtec in šola sta oddaljenja 5min hoje.

 

Zasnova stanovanja obsega dve etaži: pritličje in mansardo. V pritličju se nahaja  večji prostor za kuhinjo (in shrambo),  jedilnico in dnevno sobo z  izhodom na lepo urejen vrt,  ob vhodu sta kot ločena prostora manjši WC in kurilnica za toplotno črpalko in pralnico. Mansarda obsega 3 sobe in kopalnico s kopalno kadjo.  Vsaka sobi ima francoska vrata z varovalno ograjo.

Ogrevanje je talno na toplotno črpalko znamke Daikin, stanovanje pa je priključeno na elektriko, vodovod in kanalizacijo. Optični kabel je pred objektom in ga je na objekt potrebno priključiti, sicer pa so razpeljave za internet že v stanovanju.

 

Pred objektom je asfaltiran dovoz, kjer je možnost parkiranja za več avtomobilov.  Zemljišče pred objektom je solastniško urejeno v ZK. Okolica dvostanovanjske hiše je zelo lepo urejena z zelenico, na drugi strani se že nahaja gozdiček s sprehajalnimi potmi.

 

Stanovanje v hiši je funkcionalno zasnovano in je odlična priložnost za nakup. Za družine ali pare vseh starosti, za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni in neokrnjeni naravi. Stanovanje je popolnoma novo in neopremljeno in takoj vseljivo. Našteti dokumenti so urejeni: uporabno dovoljenje, gradbeno dovoljenje, energetska izkaznica ter ZK brez bremen. 

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine. 


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.