ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 650,00 EUR/mesec

Primeren je za opravljanje mirne poslovne dejavnosti, obsega sprejemni prostor ter dva ločena prostora, ločen WC in kopalnico s tušem. Na voljo je širokopasovni internet in UTP priključki. V bližini so plačljiva parkirna mesta v okolici ali v bližnji garažni hiši.

 

Stroški se obračunajo po porabi, mesečno znašajo okvirno 100 EUR. Ob podpisu pogodbe se plačata ena najemnina in varščina. Zaželen je najem za dolžino 1 leta, z možnostjo podaljšanja.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-221-527, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.