ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Center, 650,00 EUR/mesec

Primeren je za opravljanje mirne poslovne dejavnosti, obsega sprejemni prostor ter dva ločena prostora, ločen WC in kopalnico s tušem. Na voljo je širokopasovni internet in UTP priključki. V bližini so plačljiva parkirna mesta v okolici ali v bližnji garažni hiši.

 

Stroški se obračunajo po porabi, mesečno znašajo okvirno 100 EUR. Ob podpisu pogodbe se plačata ena najemnina in varščina. Zaželen je najem za dolžino 1 leta, z možnostjo podaljšanja.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Mina Lunder, Tel: 00386-40-221-527, E-mail: mlunder@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.