5+ sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 488.000 EUR

5 in več sobno stanovanje, Ljubljana Šiška - Dravlje, zgrajeno l.1927, prenovljeno 2021 1./M. nad., skupne površine 155 m2, bivalne površine 142 m2, terasa (13m2), parkiranje pred stavbo, popolnoma prenovljeno in opremljeno. Cena: 488.000 EUR.


Na mirni lokaciji v Dravljah prodamo prostorno, svetlo, popolnoma prenovljeno 5+-sobno stanovanje, ki je razdeljeno na dve enoti. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura ter veliko možnosti za rekreacijo. Stanovanje se nahaja v dvostanovanjski hiši, kjer je bila v letu 2021 izvedena popolna prenova. Na zgradbi je bila izvedena celotna energetska sanacija, v stanovanju so bile zamenjane vse inštalacije, vgrajena 2-slojna okna, ločeni števci za vodo in elektriko ter položena nova talna obloga.


Stanovanje se nahaja v dvostanovanjski hiši in je v naravi razdeljeno na dve enoti:

3-sobno stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, veliko otroško sobo, kopalnico ter spalnico z izhodom na zasebno teraso (13 m2). Stanovanje je orientirano na zahod, jug in vzhod.


2- sobno stanovanje se nahaja v mansardi in obsega stopnišče, hodnik, kuhinjo, jedilnico, dnevno bivalni prostor ter spalnico.


Možno je povezati obe stanovanji v eno duplex stanovanje ali obdržati dve ločeni enoti. Idealno za velike družine, oziroma oddajo poameznih enot.


Stanovanje ima vse sodobne priključke, klima, internet – optika, ogrevanje na varčne električne radiatorje.


Stanovanje je etažirano ter vpisano v ZK. Prodaja se opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev.

Možnost menjave za drugo nepremičnino oziroma nakup ene enote v idealnem deležu.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.