Hiša dvostanovanjska, Ljubljana Zalog, 220.000 EUR

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV (PRVIH PET IZRISOV).


Na dostopni lokaciji prodamo popolnoma prenovljeno dvostanovanjsko hišo, zasnovano v dveh etažah, v skupni izmeri cca. 110 m2 in s pripadajočim zemljiščem v velikosti 59 m2. Najbližji trgovini Mercator in Špar sta oddaljeni 300 m, avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 5-6 min hoje, šola in vrtec 5 min hoje.

 

Stanovanjska hiša je bila popolnoma obnovljena; menjava vodovodnih in odtočnih cevi, novo napeljane elektro inštalacije, menjava in izolacija strehe, izolacija in nova fasada, nova kvalitetna PVC okna, hidroizolacija, estrihi. Tloris je prilagojen sodobnemu načinu bivanja in obsega v pritličju predsobo, WC, kuhinjo z jedilnico, shrambo ter dnevno sobo z izhodom na teraso. Iz dnevnega prostora vodijo stopnice v mansardo, ki obsega dve otroški sobi, spalnico, kopalnico, utility/garderobo in podstrešno sobo.

 

Stanovanjska enota je trenutno v IV. podaljšani gradbeni fazi, kar omogoča, da si ustvarite dom po lastnih željah. Možnost izdelave hiše »na ključ«, cena je med 120 in 150 EUR/m2 in vsebuje namestitev celotne kopalniške opreme, polaganje ploščic, polaganje parketa, namestitev notranjih vrat, napeljava elektroinštalacij stikal, vtičnic, svetil. Hiša ima urejeno okolico, ograjo iz lovorikovcev, dve parkirni mesti in shrambo.

 

Vsi priključki (elektrika, voda, kanalizacija, plin, talno ogrevanje).

 

Hiša je trenutno v postopku za vpis v GURS in pridobivanju uporabnega dovoljenja.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Lepo vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon