NI NA VOLJO ZA PRODAJO!! Hiša samostojna, Ljubljana Vič, 730.000 EUR

Na Viču, na dostopni lokaciji, v urejenem naselju, prodamo hišo s štirimi stanovanjskimi enotami, v skupni izmeri 385 m2 bruto in (325 m2 neto) in 945 m2 pripadajočega zemljišča. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; vrtec, osnovna šola, gimnazija Vič, avtobusno postajališče, pošta, zdravstveni dom, trgovina, banka, biotehniška fakulteta 10 min hoje, rekreacijske površine in avtocestni priključek.


Hiša je bila v letih 1972 in 1985 dograjena in ima pridobljena vsa gradbena dovoljenja. Zasnova hiše obsega dve etaži: pritličje in nadstropje in je ločena na 4 stanovanjske enote z lastnimi vhodi.

Stanovanje 1 je urejeno v prizidku in obsega predsobo, dve spalnici, kuhinjo in kopalnico. Ogrevanje na toplotno črpalko.

Stanovanje 2 obsega hodnik, ločene sanitarije, dnevno sobo v povezavi s kuhinjo, kopalnico, dve spalnici in zaprt balkon, ki služi kot delovna soba. Ogrevanje na toplotno črpalko. Stanovanji 1 in 2 je možno združiti.

Stanovanje 3 obsega predsobo, spalnico, kuhinjo in shrambo. Ogrevanje na plin.

Stanovanje 4 je bilo popolnoma obnovljeno leta 2017 in obsega kopalnico z izhodom na balkon, kuhinjo z dnevno sobo in spalnico z vgradnimi omarami. Ogrevanje na plin. Stanovanji 3 in 4 je možno združiti v eno večje stanovanje.


Hiša ima veliko dnevne svetlobe. V letih od 2008-2017 je bila hiša večkrat obnovljena. Prodaja se z vso opremo. Hiša je odmaknjena od glavne ulice, veliko dvorišče in cvetoč vrt nudita veliko zasebnosti. Na dvorišču je garaža za 4 avtomobile. Vsi priključki so v hiši, internet-optika, ogrevanje je ločeno na toplotno črpalko in zemeljski plin.


Po lokacijski informaciji je faktor zazidljivosti parcele 40% in dovoljena višina stavbe 11m, kar omogoča enkratno priložnost za izgradnjo nove večstanovanjske stavbe z moderno zasnovo. 


Hiša je primerna za več generacijsko družino, investicijo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.