2-sobno stanovanje, Primorska - Koper, 440.000 EUR

2-sobno stanovanje, Koper Center, zgrajeno l. 2011, prenovljeno l. 2021, 3/4.nad., skupna izmera 106,40 m2, bivalni prostor 56,50 m2, terasa 14,80 m2, garaža 35,10, nadstandardno, moderno opremljeno, središče mesta, pogled na morje, dvigalo. Cena: 440.000 EUR.


V Zelenem parku II, v centru mesta, prodamo moderno nadstandardno stanovanje, popolnoma opremljeno z vrhunskimi materiali in opremo. V neposredni bližini je vsa infrastruktura (trgovina, tržnica, banka, upravni center, pošta, šola). Lokacija nudi vse prednosti mestnega življenja, hkrati pa nudi veliko možnosti za rekreacijo in prosti čas.


Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju, orientirano je na jugozahodno stran. Razpored prostorov obsega, kuhinjo, jedilnico, kopalnico, spalnico, ter dnevno-bivalni prostor. Iz dnevnega prostora ter spalnice je izhod na prostorno teraso (14,80 m2), ki ima delni pogled na morje. Stanovanje je bilo dokončano v letu 2021, popolnoma opremljeno z opremo višjega cenovnega razreda in nikoli vseljeno. Vsa oprema je vključena v ceno stanovanja.


Ogrevanje in hlajenje je s toplotno črpalko, centralno prezračevalni sistem, razvlaževanje, individualne števce porabe, priključek na optično omrežje, videofon, pametno inštalacijo – temperatura, prezračevanje, električne zunanje žaluzije, razsvetljava se uravnavajo preko aplikacije MyHome.


Stanovanju pripada garaža v velikost 32 m2 v kletni etaži, ki omogoča parkiranje dveh avtomobilov. Stroški so odvisni od porabe (upravnik – G upravljanje, elektrika, voda, ogrevanje, optika, itd.) in so sorazmerno nizki (90€-150€).


Potencialnemu kupcu omogoča takojšnjo vselitev in uporabo.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.