V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 430.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Center - Situla, zgrajeno l. 2012, 7./20.nad., skupna površina 97,00 m2, neto površina 73,70 m2, terasa/loža 18,20 m2, klet 5,50 m2. Cena: 430.000 EUR.


V objektu Situla na Vilharjevi cesti prodamo funkcionalno zasnovano in po meri opremljeno 3-sobno stanovanje v 7. nadstropju urejenega in varovanega bloka z dvigalom. V bližini je vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje v središču mesta – trgovina, pošta, lekarna, osnovna šola, LPP postajališče, itd.


Stanovanje je orientirano proti vzhodu in severu, je izjemno svetlo in ima čudovit razgled na alpe in okoliške hribe. Obsega prostoren hodnik z vgradnimi omarami, dnevni WC, kopalnico, utility, spalnico, otroško sobo ter velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico. Vse sobe imajo izhod na velik balkon/ložo, ki se razteza po celotni dolžini stanovanja. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti v kletni garaži.


Kuhinja je polno opremljena – napa, pečica, pomivalni stroj, ameriški hladilnik, indukcijska kuhalna plošča. Vsa oprema po dogovoru, z doplačilom.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Tabor, talno gretje– toplovod, elektrika, voda, optični internet). Objekt je energetsko učinkovit (razred B1), ogrevanje, hlajenje in prezračevanje (rekuperacija) se izvaja preko pametnih inštalacij.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.