ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 700,00 EUR/mesec

V centru Ljubljane, v prestižnem objektu Situla, oddamo popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje s teraso in enim parkirnim mestom v kletni garaži.


Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju urejenega bloka z dvigalom in obsega predsobo, kopalnico s tušem, utility prostor, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico ter teraso po celotni dolžini stanovanja. Prostori so orientirani proti jugu in so izjemno svetli. Terasa nudi lep razgled na Golovec in Ljubljanski grad.


Stanovanje je popolnoma opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev, v kuhinji je pomivalni stroj, steklokeramična kuhalna plošča, pečica, napa, hladilnik z zamrzovalnikom, mikrovalovna pečica. V utility prostoru sta pralni in sušilni stroj. V spalnici so vgradne omare z veliko prostora za shranjevanje.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik Tabor, elektrika, voda, plin, internetni priključek - optika itd.).

Stanovanju pripada eno parkirno mesto v kletni garaži ter shramba.


Primerno za par, posameznike ter tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, 3 mesečno predplačilo in 3 x varščina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.