ODDANO!! Poslovni prostor, Ljubljana Šiška, 15,00 EUR/m2/mesec

Na odlični lokaciji v Šiški oddamo opremljen poslovni prostor, zgrajen l. 2005, v skupni izmeri 227,90 m2 v 1. nadstropju. Poslovni prostor se nahaja v urejeni in vzdrževani stavbi s 24 urnim varovanjem, recepcijo, restavracijo, banko in barom. V neposredni bližini je celotna infrastruktura; LPP, parkirna mesta, trgovski center, avtocestni priključek.


Poslovni prostor odlikuje moderno zasnovan tloris, ki obsega 3 pisarne, osrednji pisarniški prostor, sprejemno pisarno in čajno kuhinjo (opremljena s kuhalno ploščo, hladilnikom), ločene sanitarije, server sobo ter manjšo arhivsko sobo. Stene, z izjemo tistih, ki mejijo na sanitarije in sosednjo pisarno, so steklene in mobilne.


Upravljanje razsvetljave in ogrevanja je izvedeno daljinsko prek CNS sistema. Prostor je možno razdeliti v dve samostojni enoti, obdržati trenutno zasnovo, ali pa izvesti popolnoma odprt tip pisarniških prostorov (open space). Pisalne mize, stoli in omare so visoko kakovostna pisarniška oprema, ki jo je možno v celoti uporabiti. V objektu je dvigalo. V prostore se dostopa s ključem ali s pomočjo sistema za prepoznavanje E-key. V prostor se vstopa iz dveh strani, tako da je možno popolnoma ločiti pisarne na (150 m2 in 70 m2).


Parkiranje je omogočeno v kletnih prostorih poslovne stavbe. Možen je najem štirih parkirnih mest ali več (cena po dogovoru). Na voljo so tudi zunanja parkirišča za obiskovalce, ki so brezplačna.


Možnost hitrega prevzema prostorov.


Cena najema 15 EUR/m2/mesec + 22% DDV in ne vključuje stroškov. Stroški se gibljejo od (3,30 EUR - 3,50 EUR/m2/mesec). Ob podpisu pogodbe plačilo varščine v višini dveh mesečnih najemnin.


POGOJ ODDAJE: Naročitelj prevzame v strošek plačilo agencijske provizije, po veljavnem ceniku nepremičninske agencije BAZA in v skladu z veljavnim zakonom o nepremičninskem posredovanju (+DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.