ODDANO!! Hiša vrstna, Ljubljana Tomačevo, 990,00 EUR/mesec

Hiša vrstna, Ljubljana Tomačevo, zgrajeno l. 1998, delno prenovljeno 2020, skupna izmera 130,20 m2, bivalni prostor 79,30 m2, terasa 12,90 m2, klet 37,50 m2. Cena 990,00 EUR/mesec.


Na mirni lokaciji v Tomačevem oddamo opremljeno vrstno hišo/trojček. V bližini so številne sprehajalne poti, igrišča, trgovina, LPP postajališče, pot ob reki itd.


Hiša obsega klet, pritličje in 1. nadstropje. V kleti se nahaja shramba ter soba za sprostitev/kabinet. Pritličje obsega hodnik, dnevni WC ter kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso. V nadstropju se nahaja kopalnica s tušem, otroška soba z garderobo in prostorna spalnica z dodatnim ležiščem.


Hiša se oddaja popolnoma opremljena in primerna za takojšnjo vselitev. V kuhinji je plinsko električna kuhalna plošča, pečica, hladilnik, zamrzovalnik, pomivalni stroj, mikrovalovna pečica, kuhinjski pribor in posoda ter mali gospodinjski aparati. V dnevni sobi je TV. Na terasi se nahaja visoka gredica z zelišči, žar, zunanja pipa. Vsa okna imajo vgrajene komarnike.


Stroški so odvisni od porabe (ogrevanje – mestni plin, elektrika, voda, snaga, internet).


Brezplačna parkirna mesta so na voljo na koncu ulice.


Primerno za družine, pare, posameznike in tuja predstavništva. Možen dolgoročni najem, hišni ljubljenčki so dobrodošli. Varščina 990,00 EUR.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA:

Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.