Hiša samostojna, Savinjska - Latkova vas, 538.000 EUR + DDV

Na izjemni lokaciji, v mirnem naselju Latkova vas, predstavljamo novogradnjo štirih arhitekturno dovršenih enostanovanjskih vil. 


Lokacija ponuja bližino vse pomembne infrastrukture, številnih sprehajalnih poti in rekreacijskih površin ob reki Savinji, hkrati pa zagotavlja zasebnost in udobno bivanje stran od mestnega vrveža. Južna orientacija hiše nudi pogled na Savinjsko hribovje.

Vile odlikuje premišljena in funkcionalna zasnova, ki temelji na kakovosti uporabljenih materialov in tehnični dovršenosti vgrajene opreme v sozvočju estetike in udobja bivanja. 


Zasnovane so energetsko učinkovito in bodo dosegale nizkoenergijski oz. pasivni standard. Enoten izgled vseh objektov in zunanje ureditve zagotavlja visok standard bivanjske kulture in trajne vrednosti nepremičnin.


Vila se nahaja na zemljišču velikosti 715 m2 in obsega dve etaži v skupni izmeri 208,60 m2 bivalnih površin. Funkcionalna zasnova objekta obsega bivalni del v pritličju in spalni del v nadstropju. V pritličju se nahaja veža/vetrolov, dnevni WC, tehnični prostor ter prostoren, odprt bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico in izhodom na vrt. V nadstropju se nahaja galerija s kabinetom, dve otroški sobi, soba za goste, kopalnica, utility ter zakonska spalnica z lastno kopalnico. Zasnova prostorov ponuja tudi možnost izgradnje notranjega osebnega dvigala. Stropovi bodo visoki 2,70 m.


Parkirišče za dva avtomobila se nahaja pod konzolnim delom stavbe velikosti 58,30 m2, kjer je tudi neposreden dostop do tehničnega prostora. Velikost zemljišča omogoča izgradnjo zunanjega bazena.

Hiša bo zgrajena do 3. podaljšane gradbene faze, kar vključuje

- AB obodno konstrukcijo objekta skupaj z notranjimi opečnimi predelnimi stenami

- hidroizolacija vseh delov objekta v stiku z zemljino (pod temelji in na fasadni podstavek)

- ALU zunanje stavbno pohištvo s troslojno zasteklitvijo in vhodna vrata s ključavnico na prstni odtis (alu profili-AluK)

- strešna konstrukcija s PVC kritino debeline 1,5 mm, zaščiteno z gramoznim nasutjem debeline 5-6 cm (brez toplotne izolacije podstrehe), z vsemi obrobami.

- razvod osnovnih strojnih inštalacij, predvidenih za vgradnjo v AB konstrukcijo objekta in tla (vodovod, kanalizacija, prezračevanje-rekuperacija in ogrevanje ter hlajenje)

- razvod osnovnih elektro instalacij, predvidenih za vgradnjo v AB konstrukcijo objekta in tla (elektrika, strelovod, TK in KRS vod), led razsvetljava zunanjosti objekta v fasadi

- fasada objekta (kontaktna fasada-npr. Baumit in prezračevalna fasada z oblogo iz plošč -npr. Trespa)

- kovinska pergola v nadstrešku za avtomobile in ograja na balkonu ter ograje balkonskih oken

- finalni tlak okoli objekta in pod nadstreškom za avtomobile (keramična obloga).


Okolica bo urejena - zunanja ureditev objekta z vsemi komunalnimi vodi (asfaltirana dovozna cesta, urejene zelene površine, priključki vseh komunalnih vodov – vodovod, kanalizacija, elektrovod, TK in KRS vod, 12.000 l zbiralnik s filtrnim sistemom in črpalko za povratni vod ter ponikalnica meteornih vod, panelna ograja okoli parcele).


Po dogovoru je možna tudi izgradnja hiše do 4. gradbene faze. 


Dodatna dela niso predmet osnovne ponudbe in se dogovarjajo individualno z vsakim kupcem posebej (predmet aneksa h kupoprodajni pogodbi).


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.