V MIROVANJU!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana okolica - Medvode (Preska), 165.000 EUR

2-sobno stanovanje, Medvode – Preska, zgrajeno l. 1978, 4./4. nad., neto izmera stanovanja 56,30 m2, balkon 3 m2, klet 2,40 m2. Cena: 165.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V naselju Preska, le nekaj minut oddaljeni od Ljubljane, prodamo prijetno stanovanje v večstanovanjski stavbi. V bližini je vsa prometna infrastruktura (LPP, železniška postaja, do Ljubljane je 4,6 km), športne površine ter ostala pomembna infrastruktura (pošta, banka, šola, vrtec, trgovine, lekarna, zdravstveni dom).


Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju, je svetlo in s čudovitim pogledom na notranji park. V letu 2020 je bilo delno obnovljeno (okna, izolacija, električna napeljava). Stanovanje ima razgiban tloris in velik potencial za preureditev po željah potencialnega kupca. Primerno tudi kot investicija, saj se stanovanje trenutno oddaja najemnikom.


Razporeditev obsega predprostor, hodnik, kopalnico, veliko spalnico, shrambo, kuhinjo z jedilnico povezano z dnevno sobo in izhodom na balkon. Vsi prostori so zelo svetli, orientirani na južno stran.

Stavba je lepo vzdrževana, v letu 2013 je bila izvedena energetska sanacija fasade, streha je bila obnovljena 2007. Stavba je trenutno brez dvigala, vendar je planirana montaža v roku enega leta. Parkiranje omogočeno pred stavbo oziroma v okolici.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPO, elektrika, voda, ogrevanje-plinska kotlovnica) in so relativno nizki.


Vpisano v ZK in brez bremen.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.