PRODANO!! Hiša dvojček, Pušče, 220.000 EUR

V Puščah pri Velikih Laščah, na mirni in sončni lokaciji, prodamo eno enoto hiše dvojček, zgrajene leta 2010 in prvič vseljene 2017. Neto bivalna površina hiše = 155,20 m2, hiši pripada zemljišče z zelenico in teraso v izmeri 159 m2 ter delež parkirišča pred enotami v skupni izmeri 185 m2.


Naselje štirih hiš je mirno, z urejenim dovozom ter blizu narave, ki omogoča aktivno preživljanje prostega časa.

 

Zasnova hiše obsega tri etaže: pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju se nahaja  prostor z izhodom na teraso, WC za goste ter garaža za dve vozili. V prvem nadstropju se nahaja lepo opremljen in svetel dnevni prostor s prostorno jedilnico in kuhinjo, vzdolž hodnika se nahaja manjša kopalnica. Mansarda obsega spalnico, otroško sobo, sobo, ki je trenutno namenjena pralnici (možna drugačna namembnost) ter kopalnico.

 

Ogrevanje je talno na toplotno črpalko, hiša ima vse priključke (vodovod, internet, čistilna naprava).

 

Hiša je funkcionalno zasnovana, kvalitetno grajena z vrhunskimi materiali in je odlična priložnost za nakup. Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v naravi. Do osnovne šole v bližnjih Velikih Laščah je organiziran šolski prevoz, prav tako je v Laščah vsa potrebna infrastruktura (trgovina, zdravstveni in kulturni dom, šola in vrtec ipd.).

 

Našteti dokumenti so urejeni: gradbeno dovoljenje in ZK.

 

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.