PRODANO!! Poslovni prostor - kombiniran prostor, Podravska - Maribor Pobrežje, 560.000 EUR

Samostojni poslovni objekt - pisarniška dejavnost, skladišče, gostinski lokal, Maribor – Pobrežje, zgrajeno l. 2003, P+1, lega S-J, površina 445 m2, zemljišče 915 m2, redni najemniki, parkirišča. Cena: 560.000 EUR.


Na Pobrežju, ob Stražunu, prodamo novejši poslovni objekt. Nahaja se v poslovno-stanovanjski coni. V bližini je vsa potrebna infrastruktura: avtocestni priključek, železniška postaja Tezno, tehnične in živilske trgovine, restavracije ter center mesta.


Pritličje meri 232,81 m2. Na južni strani objekta obsega skladišče z garažo, dve pisarni ter sprejemno pisarno. Na severni strani objekta se nahaja gostinski lokal s teraso in nadstreškom. Sprejemna pisarna in ena pisarna sta oddani v najem. V nadstropju, ki meri 211,88 m2, se nahajajo pisarna, sejna soba, dva prostora oddana v najem, pisarniška kuhinja, sanitarije ter galerija lokala. Lokal, ki je registiran kot bar, je oddan v najem.


Objekt je bil zgrajen leta 2003. Trenutna tlorisna zasnova omogoča ločene dostope in vhode do posameznih prostorov. Možne so sprememembe tlorisa, saj gre za montažni objekt Jelovica. Ogrevanje je centralno na plin preko konvektorjev, ki omogočajo tudi hlajenje. Optika, internet ter priključki za vodo in elektriko so urejeni. Objekt je video nadzorova in ima vzpostavljene alarmne sisteme. Zemljišče okrog stavbe omogoča parkiranje za cca 20 avtomobilov.


Nakup objekta je možen kot pravna ali fizična oseba (brez DDV). Objekt se prodaja opremljen, oziroma po dogovoru. Lokal ter del pisarniških prostorov so oddani v najem z rednimi najemniki, kar predstavlja odlično investicijsko priložnost za novega lastnika. Vpis v ZK je urejen. Pridobljeno je uporabno dovoljenje za poslovno-trgovski objekt z gostinskim lokalom.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.