PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 243.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana – Center, zgrajeno l. 1850, prenovljeno l. 2014, 4. nadstropje od 4. v bloku, površina 47,70 m2. Cena: 243.000 EUR.


Pri Bavarskem dvoru prodamo prijetno in svetlo 2-sobno mansardno stanovanje v urejeni staromeščanski stavbi z dvigalom. Lokacija ponuja vse prednosti bivanja v središču mesta, v neposredni bližini je LPP postajališče, trgovina, pošta, banka, lekarna ter številne restavracije in kavarne.


Stanovanje je orientirano proti vzhodu in obsega hodnik, kopalnico s tušem, bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico ter garderobni prostor. Prodaja se opremljeno, v kuhinji je steklokeramična kuhalna plošča, pečica, hladilnik, klima. Stanovanju pripada tudi najemniško parkirno mesto v sosednji garažni hiši (cena najema je 60 EUR / mesec).


Streha in fasada stavbe sta bili prenovljeni nekaj let nazaj, prav tako je v stavbi novo dvigalo. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2014 – vse inštalacije, okna, finalne obloge, talno gretje v kopalnici.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik SPL, ogrevanje toplovod, elektrika, internet, rezervni sklad).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.