PRODANO!! Hiša dvojček, Ljubljana okolica - Vrhnika, 342.000 EUR

Hiša dvojček, Vrhnika - Gabrče, novogradnja - končano l. 2021, K+P+M, skupna površina 252,70 m2, neto površina 166 m2, dve terasi skupno 51,30 m2, balkoni skupno 3,70 m2, garaža 31,70 m2. Cena 342.000 EUR.


V novem naselju dvojčkov Gabrče na Vrhniki prodamo enoto dvojčka v treh etažah v skupni izmeri 252,70 m2, s 319 m2 pripadajočega zemljišča. Hiša se nahaja v prvi vrsti in ima čudovit pogled na travnik in okoliške hribe. V bližini se nahaja potok Bela ter sprehajalna pot do Starega Malna in Planine nad Vrhniko. Lokacija je od Ljubljane oddaljena cca. 20 minut vožnje z avtomobilom.


Hiša obsega delno vkopano klet, pritličje in mansardo. V kleti se nahaja hodnik, kopalnica, večja shramba ter soba z izhodom na teraso – atrij. Pritličje obsega vetrolov z garderobo, dnevni WC ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter prostorno teraso. V mansardi sta dve sobi, hodik, kopalnica ter zakonska spalnica z walk-in garderobo in lastno kopalnico. Vse sobe imajo manjši balkon. V kleti je možnost izvedbe manjšega ločenega stanovanja (vsi priključki, možnost ločenega vhoda).


Hiša je bila zgrajena leta 2012 do III. gradbene faze, končana pa 2021. Grajena je iz kvalitetnih materialov, izolirana z 20 cm toplotne izolacije na zunanjih stenah ter 24 cm izolacije na strehi, okna so lesena troslojna AAA klase, senčila so znamke Roltek, parket in keramika sta višjega cenovnega razreda (oljen hrastov parket), vhodna vrata so lesena, s 5-točkovnim zaklepanjem, toplotna črpalka je znamke Vaillant. Hiša je končana na ključ.


Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, TK omarica. Ogrevanje je talno na toplotno črpalko.


V garaži sta dve parkirni mesti, okolica hiše je urejena.


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.