Hiša dvojček, Ljubljana okolica - Vrhnika, 329.000 EUR

V novem naselju dvojčkov Gabrče na Vrhniki prodamo enoto dvojčka v treh etažah v skupni izmeri 252,70 m2, s 319 m2 pripadajočega zemljišča. Hiša se nahaja v prvi vrsti, odlikuje jo čudovit pogled na travnik in okoliške hribe. V bližini se nahaja potok Bela ter sprehajalna pot do Starega Malna in Planine nad Vrhniko. Lokacija je od Ljubljane oddaljena cca. 20 minut vožnje z avtomobilom.


Hiša obsega delno vkopano klet, pritličje in mansardo. V kleti se nahaja hodnik, kopalnica, večja shramba ter soba z izhodom na teraso – atrij. Pritličje obsega vetrolov z garderobo, dnevni WC ter velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter prostorno teraso. Mansarda obsega dve sobi, hodnik, kopalnico ter zakonsko spalnico z walk-in garderobo in lastno kopalnico. Vse sobe imajo manjši balkon. V kleti je možnost izvedbe manjšega ločenega stanovanja (vsi priključki, možnost ločenega vhoda).


Hiša je bila zgrajena leta 2012 do III. gradbene faze, končana pa bo predvidoma septembra 2020. Grajena je iz kvalitetnih materialov, izolirana bo z 20 cm toplotne izolacije na zunanjih stenah ter 30 cm izolacije na strehi, okna so lesena troslojna AAA klase, senčila so znamke Roltek, parket in keramika bosta višjega cenovnega razreda, vhodna vrata so lesena, s 5-točkovnim zaklepanjem, toplotna črpalka bo znamke Vaillant. Kupec lahko sodeluje pri odločitvah glede zaključnih obdelav itd.


Hiša ima vse priključke: elektrika, voda, kanalizacija, TK omarica. Ogrevanje je talno na toplotno črpalko.

V garaži sta dve parkirni mesti, okolica hiše bo ozelenjena.


Oglasu je priložena vizualizacija potencialne ureditve notranjih prostorov!


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon