PRODANO!! Hiša dvojček, Podsmreka - Polhov Gradec, 380.000 EUR

V Podsmreki, na mirni lokaciji blizu gozda in AC priključka Brezovica, prodamo enoto hiše dvojček, ki je bil zgrajen leta 2003 in prvič vseljen 2004. Neto bivalna površina hiše je 202,43 m2, hiši pripada ločeno zemljišče z zelenico in teraso v izmeri 300 m2. Naselje je mirno in urejeno, vsa infrastruktura se nahaja v bližini; AC priključek Brezovica je za ovinkom in vožnje do centra Ljubljane je 15min.

 

Zasnova hiše obsega tri etaže: pritličje, nadstropje in mansardo. V pritličju se nahaja  večji prostor s kuhinjo,  jedilnico in dnevno sobo z  izhodom na lepo teraso z razgledom na Ljubljanski grad,  ob vhodu je kot ločen prostor manjši WC.  Iz kuhinje je izhod na intimno oblikovano letno kuhinjo, ki z opornim zidom meji na gozd. Nadstropje obsega 2 pisarni (ena z izhodom na teraso in lopo), prostor s pralnico/kurilnico, veliko kopalnico in prostorno spalnico s čudovitim razgledom. Mansarda obsega 2 sobi, kopalnico in shrambo, iz katere je mogoč tudi izhod na streho (za morebitna popravila).

 

Ogrevanje je talno - plin, hiša ima vse priključke.

 

Hiša se nahaja na koncu ulice, do nje vodi asfaltiran dovoz z vhodom v garažo, ob hiši možnost parkiranja za več avtomobilov.  Zemljišče pred objektom je lastniško urejeno v ZK. Okolica hiše je zelo lepo urejena z zelenico, na drugi strani se nahaja gozd s sprehajalnimi potmi. Hiša je funkcionalno zasnovana, kvalitetno grajena z vrhunskimi materiali in je odlična priložnost za nakup. Priporočljivo za družine in za vse potencialne kupce, ki si želijo ustvariti dom v mirni naravi blizu mesta.

 

Urejeno gradbeno dovoljenje in ZK brez bremen.

 

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 040/301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.