V MIROVANJU!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Štepanjsko naselje, 248.880 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana – Štepanjsko naselje, zgrajeno l. 1974, kompletno prenovljeno l. 2019, 2/4. nadstropje, skupna izmera 85,30 m2, bivalni prostor 70,50 m2, balkon v velikosti 4,50 m2, klet 6,50 m2. Cena: 248.880 EUR.


Na mirni lokaciji, v Štepanjskem naselju, prodamo izjemno svetlo, prostorno in v celoti opremljeno 3-sobno stanovanje v drugem nadstropju urejene stavbe. Neposredna infrastruktura nudi trgovine, LPP postajališča, osnovne šole, vrtca, v okolici je veliko zelenja, v neposredni bližini se nahajajo sprehajalne poti ob Ljubljanici, PST, Golovec. Lokacija ponuja tudi hiter dostop do AC obvoznice. Parkiranje omogočeno v bližini stavbe ali njeni okolici.


Stanovanje je orientirano proti jugozahodu in severovzhodu, je izjemno svetlo, s funkcionalnim tlorisom ki obsega hodnik, kopalnico, ločen WC, kuhinjo z jedilnic, dnevno sobo ter dve spalnici. Stanovanje ima tudi balkon v velikosti 4,50 m2, orientiran proti Golovcu. Stanovanje je bilo leta 2019 popolnoma prenovljeno (okna, vrata, inštalacije, talne obloge). 

Večina opreme ostane v stanovanju in je všteta v ceno.


Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je brez bremen.


Stroški so odvisni od porabe in so relativno nizki (upravnik – Gospodar d.o.o., elektrika, toplovod, optika, rezervni sklad itd.). Stavba je zelo lepo vzdrževana, leta 2001 je bila zamenjana streha, leta 2017 pa je bila izvedena energetska sanacija stavbe.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.