ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana center, 1500,00 EUR/mesec

Na odlični lokaciji, v centru Ljubljane, oddamo luksuzno, po meri opremljeno svetlo 4-sobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja v urejenem bloku z dvemi dvigali. V bližini je osnovna šola, vrtec, banka, več LPP postajališč, Maxi market, pod blokom se nahaja Mercator trgovina, v neposredni bližini tudi Tivoli park.

 

Stanovanje ima sodobno zasnovan krožen tloris in obsega hodnik, spalnico s kopalnico in prehodom v otroško sobo, ločen WC z utilityjem, veliko kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, kabinet in balkon.

 

Bivalni prostori so orientirani proti jugu, spalnici proti severu. Na obeh straneh je čudovit razgled na mesto.

 

Stroški so odvisni od porabe (upravnik Gospodar, elektrika, voda, toplovod, internetni priključek itd.). Na voljo eno parkirno mesto v parkirni hiši na Kongresnem trgu. Na voljo so prav tako plačljiva parkirna mesta v okolici bloka.

 

Primerno za posameznika, par ali družino ter tuja predstavništva. Dovoljene so manjše mirne domače živali, zaželen dolgoročni najem, 1 varščina.


Na voljo s pričetkom novembra.

 

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

 

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

 

Vljudno vabljeni k ogledu.