ODDANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 1500,00 EUR/mesec

Oddamo popolnoma prenovljeno prostorno staromeščansko stanovanje v centru Ljubljane. Lokacija ponuja vse prednosti življenja v središču mesta, v bližini so trgovina, vrtec, osnovna šola, gimnazija, LPP postajališče, pošta, banka itd.


Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju urejenega bloka z dvemi dvigali. Obsega hodnik, kopalnico s kadjo, otroško sobo / kabinet, spalnico z lastno kopalnico in garderobo, velik bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter balkon. Vsi prostori so zelo svetli, stanovanje je funkcionalno zasnovano in lično opremljeno. Orientirani so proti vzhodu, zahodu in jugu.


Stanovanje se oddaja popolnoma opremljeno, v kuhinji je pomivalni stroj, pečica, napa, hladilnik, zamrzovalnik. V kopalnici je pralni stroj.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Tabor, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, internetni priključek - optika itd.).


Možnost najema parkirnega mesta v bližnji garažni hiši za cca. 80-110 EUR mesečno.


Primerno za družino, pare, posameznike ter tuja predstavništva. Dovoljeni so hišni ljubljenčki, možen dolgoročni najem, varščina 2x najemnina.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).


Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.