Hiša vrstna, Domžale, 175.000 EUR

Na dobri lokaciji, v naselju družinskih hiš, prodamo delno obnovljeno, vrstno hišo, zasnovano v treh etažah, v skupni izmeri 144,6 m2 (neto površina 105,4 m2), garaža (39,2 m2) s pripadajočim zemljiščem 89 m2. Hiša je oddaljena 4 min vožnje do centra Domžal in 9 min vožnje do avtocestnega priključka. Osnovna šola in vrtec sta oddaljena 13 min hoje ali 4 min vožnje, trgovina Tuš 4 min vožnje, v bližini je tudi bencinska črpalka.

 

Hiša je bila delno obnovljena leta 2018; urejeno in priklopljeno gretje na plin, nameščeni so novi radiatorji in peč (z garancijo), nove električne inštalacije, stikala, luči, varovalke, nameščena sanitarna oprema, pipe na umivalnikih in kopalni kadi (z garancijo), vgrajena so nova notranja vrata LIP BLED, nova vhodna vrata (z garancijo), položeni so vrhunski laminati z zaključnimi letvami in prebarvan les na stopnicah.

 

Hiša obsega pritličje kjer se nahaja velika garaža oziroma prostor za shrambo in prostor za dva avtomobila. V pritličju je možna predelava v dodatno stanovanje s kopalnico in WC-jem (skupaj v velikosti cca. 39,2 m2). Prostor je dobro osvetljen in prostoren. V pritličju je možna ureditev pralnice in sušilnice.

 

V 1. nadstropju se nahaja bivalni del v povezavi s kuhinjo in jedilnico z izhodom na manjši balkon in ločen WC. V 2. nadstropju so tri svetle sobe in prostorna kopalnica s kadjo.

 

PVC okna in balkonska vrata vgrajena ob izgradnji objekta so v brezhibnem stanju, opravljena je bila kontrola strehe in strešnikov - v brezhibnem stanju, celotna hiša je prebeljena in počiščena.

 

Pred hišo je parkirišče za dva avtomobila.

 

Nepremičnina ima pravnomočno gradbeno dovoljenje.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Brina Sotlar, Tel: 00386-40-626-215,

E-mail: bsotlar@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.