PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad (BS3), 208.000 EUR

Na priročni lokaciji, v neposredni bližini stadiona Stožic, prodamo svetlo, funkcionalno razporejeno 3-sobno stanovanje v skupni izmeri 79,6 m2 (70,08 m2 neto površina stanovanja, pokriti balkon 6,20 m2 ter klet v izmeri 2,60 m2).


Stanovanje se nahaja v urejeni stolpnici; vzdrževana notranjost, dvigalo, upravnik – Praktik, skupna kolesarnica). Prijetno naselje potencialnim kupcem nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, banka, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, bližina fakultet in obvoznice).

 

Svetlo, prostorno 3-sobno stanovanje, z južno lego, obsega predsobo, utility s sanitarijami (prenovljeno l. 2018), kopalnico s tušem (prenovljeno l. 2018), dnevno sobo, bivalno kuhinjo z jedilnico in izhodom na zastekljen balkon in dve spalnici. Leta 2006 so bila zamenjana vsa okna in radiatorji. Parkiranje na skupnem parkirišču za zapornico. Stanovanje se prodaja delno opremljeno. Hitro vseljivo.

 

V stanovanju je domofon, klima, ogreva se na toplovod, skupna kolesarnica, stanovanju pripada klet, vpisano v ZK. Položnice na vpogled ob ogledu; rezervni sklad, upravnik Praktik, elektrika, RTV in internetni priključek – A1, T2).

 

Primerno za posameznika, par, večjo ali manjšo družino, primerno tudi za investicijo.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.