NI NA VOLJO ZA ODDAJO!! Hiša samostojna, Lavrica, 1900,00 EUR/mesec

Na Lavrici, v mirnem in urejenem naselju, ki se nahaja v slepi ulici, oddamo novejšo hišo, ki ima sodobno zasnovan tloris in zelo svetle prostore, v skupni izmeri 157,7 m2 bruto površine (102,8 m2 neto površine) in 279 m2 pripadajočega zemljišča. Celotna infrastruktura se nahaja v bližini 500 m; LPP, trgovina, šola, vrtec, avtocestni priključek je oddaljen 3 min. vožnje.


Zasnova hiše obsega tri etaže: klet, pritličje in nadstropje. Klet obsega dve večji sobi in kurilnico, po tleh je položena keramika. V pritličju hiše je manjša predsoba, ločen WC, vizualno dovršen in funkcionalno razporejen dnevni prostor z izhodom na urejen in ograjen vrt, kuhinjo z otokom priznane znamke Nobila ter jedilnico (po tleh je položena keramika). V 1. nadstropju je spalnica z garderobno omaro, dve dodatni sobi in prostorna kopalnica, s kadjo in tušem. Po sobah in hodniku je položen parket.

Hiša je zgrajena in opremljena po meri, s kakovostnim pohištvom. 18 cm izolacije, ogrevanje na toplotno črpalko – zrak/voda, po celotni hiši je napeljano talno gretje. Na vseh oknih so nameščene žaluzije krpanke, ki so daljinsko vodene. Okolica hiše je lepo urejena, z zelenico, tlakovci in asfaltnim dovozom. Na vrtu je na novo zgrajen nadstrešek, pod njim pa so tlakovci in prostor za vrtno garnituro.


Ob hiši pod nadstreškom je parkirišče za dva avtomobila, pred hišo je možnost parkiranja za tri avtomobile.


Hiša je primerna za družine, pare ali posameznike, ki uživajo v udobju in cenijo kakovost bivanja. Hiša se oddaja delno opremljena (dnevna soba s kotno sedežno garnituro, omarica za televizijo, klubska miza, jedilna miza s šestimi stoli). Nizki stroški. Vseljivo takoj.


Varščina dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.