PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 178.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1975, 1./4. nadstropje, skupna izmera 53,90 bruto površine (47,70 neto površina stanovanja, balkon v izmeri 3,70 m2 ter shramba v izmeri 2,50 m2), možnost parkiranja za zapornico, v bližini fakultet. Cena 178.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV!


Na izjemni lokaciji, v neposredni bližini stadiona Stožice, prodamo svetlo, funkcionalno razporejeno in popolnoma opremljeno 2-sobno stanovanje v skupni izmeri 53,90 m2 (47,70 neto površina stanovanja, balkon v izmeri 3,70m2 ter shramba v izmeri 2,50 m2). Lokacija nudi vso potrebno okoliško infrastrukturo (možnosti rekreacije, banka, trgovine, LPP postaja, vrtec, šola, bližina fakultet in obvoznice).


Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju v stavbi brez dvigala in ima odlično lego, saj je spalni del obrnjen na severno stran, bivalni prostori s kuhinjo pa na vzhodno stran. Razpored prostorov obsega predprostor, kopalnico, kuhinjsko nišo, jedilnico z izhodom na balkon, dnevno sobo ter spalnico.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.


Energetska izkaznica je pridobljena, razred D. Etažna lastnina in vpis v ZK sta urejena in brez bremen.

Zaradi lokacije predstavlja stanovanje odlično priložnost za investicijo.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.