ODDANO!! Zemljišče za različne dejavnosti, Ljubljana okolica - Log Dragomer, 800,00 EUR/mesec

Zemljišče, Ljubljana okolica (Log – Dragomer), 1000,00 m2. Cena: 800,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji, v neposredni bližini avtobusnega postajališča Log-Dragomer, oddamo zemljišče primerno za različne dejavnosti. Avtocestni priključek Brezovica je oddaljen 2 km, do Ljubljane je le 10 minut vožnje. Ravno peščeno zemljišče se nahaja med avtocesto in Vrhniško cesto. Dostop je urejen z javne ceste. Zemljišče je ograjeno, priključka za vodo in elektriko sta tik ob parceli. Ponuja različne možnosti uporabe: parkirišče, skladiščenje gradbenih strojev in gradbenega materiala, možna je postavitev šotora. Stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda).


Ob parceli je stavba velikosti 300,00 m2, zgrajena leta 2018, kot dodatek možnosti najema (ob plačilu). Zaželen dolgoročni najem.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Najemnik prevzame v plačilo del stroška priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestavo najemne pogodbe, sestavo zapisnika ter izvedbo primopredaje nepremičnine, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva ter strošek pravnega svetovanja, po odvetniški tarifi, veljavni na dan sklenitve najemne pogodbe (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083,

E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.