NOVOGRADNJA - PROJEKT PALAIS & VILLA SCHELLENBURG

Palais Schellenburg obsega 110 stanovanj, ki, z dovršeno zasnovo in funkcionalno razporeditvijo, ustrezajo najvišjim sodobnim bivanjskim pričakovanjem. Zgradba Palais s šestimi nadstropji je okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno, sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom.

110 stanovanj nudi od 62 m2 do razkošnih 340 m2 stanovanjskih površin ter zunanje površine v obliki balkonov, teras in lož. Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras stanovalcem poklanja slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto. V pritličju bo umeščenih 6 stanovanj s pogledom na vrt ter poslovne površine namenjene gastronomskim in drugim dejavnostim, ki bodo stanovalcem nudile dodatno udobje.


Projekt Villa Schellenburg  je oblikovana kot sodobna večstanovanjska meščanska vila v zelenju, v katerega se odpira z južno fasado. Slednja je v etažah oblikovana kot zimski vrt ter simbolizira prehod narave in svetlobe v stavbo. Zgornje nadstropje je bočno umaknjeno v notranjost.

Obsega 15 ekskluzivnih, nadstandardnih stanovanj, ki s čudovito terasno etažo izpolnjujejo najvišja vizualna in bivanjska pričakovanja. 14 prostornih domicilov s stanovanjsko površino med 119 m2 in 225 m2 ter razkošno penthouse stanovanje v obsegu 335 m2, očarajo s premišljeno razporeditvijo, vrhunskim interierjem in izbranimi materiali. Posebnost Ville je njena jugozahodna fasada, z odprtimi, zastekljenimi ložami ter edinstvenim pogledom pogledom na mesto Ljubljana.


Soseska bo omogočala 24h concierge service in varovanje. Parkirna mesta, namenjena Palais in Villi Schellenburg ter poslovnim uporabnikom, se nahajajo v treh kleteh pod objektom. Dovoz do vseh parkirnih mest je preko klančine iz Župančičeve ulice. V 1. kleti so pod Palais umeščena parkirna mesta za obiskovalce lokalov in objekta za poslovno dejavnost, v 2. kleti je del parkirišč namenjenih objektu za poslovno dejavnost, del stanovanjem, parkirišča v 3. kleti pa so izključno namenjena stanovanjem.


Vse informacije in predstavitve so informativne narave in se uporabljajo v tržne namene. Vizualne in vsebinske predstavitve ustrezajo trenutnemu stanju načrtovanja, investitor si pridržuje pravico do sprememb. 


Vljudno vabljeni na informativni pogovor o projektu - predstavitev obstoječih materialov, tlorisov, idejnih zasnov - ter možnostih rezervacij prodajnih enot.

Kontakt:

Andrej Štebal, 00386-40-301-083, astebal@bazarealestate.com,

Tamara Gostiša, 00386-40-626-250, tgostisa@bazarealestate.com.