PRODANO!! Hiša samostojna, Ljubljana okolica - Dragomer, 338.000 EUR

Hiša samostojna, Brezovica - Dragomer, zgrajena l. 1974, K+VP+1+M, skupna izmera 153 m2, odlična lokacija -  zemljišče v velikosti 964 m2. Cena: 338.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


Na iskani lokaciji, ob robu naselja, prodamo samostojno hišo v treh etažah v skupni izmeri 153 m2. V bližini se nahajajo osnovna šola, vrtec, rekreacijske površine in vsa potrebna infrastruktura za udobno bivanje. Lokacija omogoča hiter dostop do Ljubljane in avtocestnega priključka.


V polkletnem delu se nahajajo garaža, kurilnica, hodnik, kabinet, shramba ter delavnica. Visoko pritličje obsega dnevno sobo povezano s kuhinjo in jedilnico, ločene sanitarije, kopalnico, tri spalnice in kabinet. V mansardnem delu je možno izdelati dodatno stanovanje.


Hiša je orientirana na vzhod, jug in zahod, z izjemnim pogledom proti barju. Parkiranje omogočeno na dvorišču, pod nadstreškom ali v garaži. Priključki: elektrika, voda, plin, kanalizacija, optika. Ogrevanje je na kurilno olje.


Lokacija, lega in tlorisna zasnova hiše predstavljajo odlično investicijsko priložnost. Vsa dokumentacija pridobljena (GD in UD).


POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.