PRODANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, 233.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Center, zgrajeno l. 1960, popolnoma prenovljeno l. 2014, 8./12. nad., neto izmera stanovanja 51,10 m2, klet, 1m2, dvigalo. Cena: 233.000 EUR.


Na izjemni lokaciji, v bližini strogega mestnega jedra, prodamo popolnoma obnovljeno in opremljeno stanovanje v večstanovanjski stavbi. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura in udobje, ki ga lahko nudi zgolj mestno središče - kulturni dogodki v bližnjem Cankarjevem domu in Drami, muzeji, galerije ter SNG Opera. V neposredni bližini je tudi park Tivoli, ki nudi številne možnosti za rekreacijo.


Stanovanje se nahaja v osmem nadstropju, je izjemno svetlo, s čudovitim razgledom na center mesta, orientirano na vzhod in severo-vzhod. Leta 2014 je bilo stanovanje popolnoma obnovljeno in opremljeno. Kuhinja je bila prenovljena leta 2020. 


Razporeditev obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, shrambo, kopalnico, dnevno sobo ter spalnico, s čudovitim razgledom na Ljubljanski grad.


Stavba je lepo vzdrževana, nova dvigala, dve kolesarnici.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Habbit, elektrika, voda, ogrevanje-toplovod) in so relativno nizki, med 120€ in 150€ (poletje/zima).


Vpisano v ZK in brez bremen. Vseljivo v roku 6 mesecev.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.