Hiša dvojček, Ljubljana Kodeljevo, 515.000 EUR

Hiša dvojček, Ljubljana Kodeljevo, zgrajeno l. 1980, adaptirano l. 2000, PK+VP+1+M, 195 m2 skupne površine, 130 m2 zemljišča, vrt, garaža. Cena: 515.000 EUR.


Na čudoviti lokaciji na Kodeljevem, v neposredni bližini Golovca, prodamo enoto hiše dvojčka z vrtom in garažo. V bližini je vsa potrebna infrastruktura; LPP postajališče, bližina centra in obvoznice, vrtca in šole. V neposredni bližini so tudi PST, sprehajalne poti ob Ljubljanici in Golovec, ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.


Tloris hiše je zasnovan v  štirih etažah. V polkleti se nahajata dve sobi, shramba in kurilnica. V visokem pritličju se nahaja dnevna soba z jedilnico, kuhinja, sanitarije in balkon. V prvem nadstropju sta dve spalnici, kopalnica, utility in balkon. V mansardi sta dve spalnici in kopalnica. Na dvorišču je garaža, parkiranje pa je mogoče tudi na dovozu oziroma z dovolilnico na ulici.


Leta 2000 je bila hiša v celoti prenovljena (nova streha, nove elektro in vodovodne inštalacije, prenovljeni sta bili obe kopalnici, kuhinja in dodani novi tlaki). Hiša ima sledeče priključke: elektriko, vodo, kanalizacijo, plin in optiko. Ogrevanje je na plinsko peč.


Hiša je potrebna osvežitve, je prazna in takoj vseljiva.


Zemljiškoknjižno stanje urejeno in brez bremen. Hiša ima gradbeno dovoljenje.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.