NOVOGRADNJA - Hiše vrstne, Goriška - Solkan, 416.000 EUR

Hiša vrstna – atrijska, Nova Gorica – Solkan, novogradnja – zgrajeno l. 2021, P+1, skupna površina notranjih prostorov 182,23 m2, zunanji prostori z atrijem 138,03 m2, s 263 m2 pripadajočega zemljišča. Cena: 416.000 EUR.


V Solkanu pri Novi Gorici predstavljamo novogradnjo petih atrijskih vrstnih hiš, zgrajenih do III. podaljšane gradbene faze. Objekti so arhitekturno premišljeno zasnovani in oblikovani kot niz individualnih enostanovanjskih hiš. Oblikovni princip, izbor barv in materialov je pri vseh objektih usklajen in popolnoma enak. Fasada objektov je kontaktna, oblečena s keramičnimi ploščicami, sprednji del ima leseno oblogo iz macesna. Pred objektom je locirana vrtna uta iz macesnovega lesa ter kovinski nadstrešek za 3 avtomobile. Atrij je ograjen, znotraj je posajeno funkcionalno drevo. Vsi objekti imajo v etaži ložo, streha objektov je ravna, z ustreznim naklonom za odvodnjavanje vode. Vse meteorne vode iz posameznega objekta se ponikajo v atriju na parceli posameznega objekta. Pri navedbi površin so možna malenkostna odstopanja glede na posamezen objekt.


Notranji prostori so svetli, s panoramskimi okni, višina stropov je nadstandardna, vgrajeno je masivno leseno stavbno pohištvo.


Pritlična etaža objektov je zasnovana iz štirih funkcionalno zaključenih enot: bivalnega prostora s kuhinjo in jedilnico ter prostora z delovnim kotičkom, nadstreška za tri avtomobile, vrtne ute – kolesarnice in ograjenega atrija. Pritličje stavbe zajema tudi predprostor z dnevnim WC-jem, shrambo in kotlovnico. V nadstropje vodi enoramno stopnišče. Nadstropje se lahko uredi z dvema kopalnicama in štirimi spalnicami. Iz vsake je izhod na ložo, kjer sta dve zunanji shrambi. Predelne stene niso izvedene in jih lahko vsak posameznik uredi po lastni želji.


Na lokaciji je zagotovljena vsa komunalna oprema, in sicer se električni NN priključek in kabelska kanalizacija za optično TKK omrežje zaključi v merilni omarici v opečnem zidu nadstreška za avtomobile, do parcel je pripeljan vodovodni priključek, ki je lociran v zelenici pred objekti.


Vsi objekti v soseski ležijo na osončenem področju, v neposredni bližini reke Soče ter mestnega središča, ki zagotavlja vso potrebno infrastrukturo (šola, pošta, banka, zdravstveni dom).


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Miha Žlindra, Tel: 00386-40-626-048, E-mail: mzlindra@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.