2-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 244.000 EUR

2-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška - Dravlje, zgrajeno l.1927, prenovljeno 2021 M./M. nad., bivalne površine 68,80 m2, parkiranje pred stavbo, popolnoma prenovljeno in opremljeno. Cena: 244.000 EUR.


Na mirni lokaciji v Dravljah prodamo prostorno, svetlo, popolnoma prenovljeno 2-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura ter veliko možnosti za rekreacijo. Mansardno stanovanje se nahaja v dvostanovanjski hiši, kjer je bila v letu 2021 izvedena popolna prenova. Na zgradbi je bila izvedena celotna energetska sanacija, v stanovanju so bile zamenjane vse inštalacije, vgrajena 2-slojna okna, ločeni števci za vodo in elektriko ter položena talna obloga vinil.


Stanovanje odlikujeta prostornost ter funkcionalen tloris, ki obsega stopnišče, hodnik, kuhinjo, jedilnico, dnevno bivalni prostor ter spalnico. Stanovanje je orientirano na zahod, sever in jug. Stanovanje ima vse sodobne priključke, klima, internet – optika, ogrevanje na varčne električne radiatorje.


Stanovanje se prodaja v idealnem deležu. Je opremljeno in na voljo za takojšnjo vselitev.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.