ODDANO!! 2-sobno stanovanje, Ljubljana Črnuče, 700,00 EUR/mesec

2-sobno stanovanje, Ljubljana Črnuče, zgrajeno l. 2009, P./6. nad. v bloku, južna lega, skupna površina 57,80 m2, bivalni prostor 46 m2, terasa 11,80 m2, atrij 50 m2, dvigalo, parkirno mesto za zapornico, možnost najema parkirnega mesta v garaži pod stavbo in 6 m2 kleti. Cena: 700,00 EUR/mesec.


V Črnučah, na odlični lokaciji, oddamo čudovito 2-sobno stanovanje. Lokacija stanovanja nudi hiter dostop do obvoznice ter odlično okoliško infrastrukturo; bližina trgovin, banke, pošte, restavracij in številnih rekreacijskih površin ob Savi. Razdalja do LPP postaje, linije št. 6, znaša 500 m.


Stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico ter teraso z razgledom na reko Savo in zelenico. S terase je izhod na zasebni atrij velikosti cca 50 m2. Stanovanje je orientirano na jug, z obilico popoldanskega sonca.


Dnevni prostor je opremljen z izvlečno zakonsko posteljo oziroma kavčem, zložljivo pisalno mizo in vgradnimi omarami. Kuhinja je polno opremljena s hladilnikom, zamrzovalnikom, pomivalnim strojem, pečico, indukcijskim štedilnikom, napo in kosi posode za kuhanje. V kopalnici se nahaja tuš, wc, umivalnik, pralni in sušilni stroj ter priročne omarice. Spalnica je trenutno opremljena s pogradom, pisalno mizo in vgradnimi omarami. Možna je menjava postelje na strošek najemnika.


Ogrevanje je centralno na plin ali talno gretje na elektriko. Stanovanje je klimatizirano in prezračevano s sistemom rekuperacije. Na oknih so nameščene žaluzije na električni pogon in komarniki. Internet je na voljo. Stanovanje je varovano z alarmnim sistemom. Povprečni mesečni stroški znašajo 150-180 eur. Parkiranje za en avtomobil je predvideno na zunanjem parkirišču za rampo. Za doplačilo 100 EUR/mesec je možno najeti dodatno parkirno mesto v podzemni garaži, ki ji pripada tudi 6 m2 kletne shrambe. Dostop je urejen z dvigalom. V kleti se nahaja tudi kolesarnica.


Hišni ljubljenčki niso zaželeni. Primerno za nekadilce. Varščina znaša dve najemnini. Zaželen je dolgoročni najem, na voljo takoj.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Katja Sraka, Tel: 00386-41-291-052,

E-mail: ksraka@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.