ODDANO!! Hiša dvojček - dve enoti, Cerklje na Gorenjskem, posamezna enota: 1200,00 EUR/mesec

V mirnem naselju družinskih hiš oddamo dve prostorni, popolnoma opremljeni enoti hiše dvojček (posamezna enota: 159,6 m2 bruto površine, garaža) s prostornim atrijem (328 m2 pripadajočega zemljišča). V bližini je celotna infrastruktura; šola, vrtec, trgovina, avtocestni priključek je oddaljen le 4km.


Hišo odlikuje odlično zasnovan tloris, posamezna enota obsega sledečo razporeditev; v pritličju se nahaja kopalnica s tušem, opremljena kuhinja v povezavi z dnevno sobo in jedilnico z izhodom na zimski vrt, shramba, atrij ter garaža. V nadstropju sta dve sobi s skupno kopalnico, spalnica s kopalnico in izhodom na balkon. V mansardi je delovni kotiček ter dodatne vgradne omare.

Enoti sta izredno lepo vzdrževani in pripravljeni za takojšnjo vselitev. Ogrevanje - kurilno olje, priključek za internet.


Ob podpisu pogodbe varščina, stroški odvisni od porabe, položnice na vpogled ob ogledu.


Zaželeni resni in urejeni najemniki.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.


Vljudno vabljeni k ogledu.