ODDANO!! 4-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad, 1200,00 EUR/mesec

4 – sobno stanovanje, Ljubljana – Bežigrad, zgrajeno l. 1955, prenovljeno l. 2019, 4./4.nad., brez dvigala, neto bivalna površina 86,60 m2, balkon 6,10 m2, klet 7,50 m2, garaža. Cena: 1200,00 EUR/mesec.


Na odlični lokaciji za Bežigradom, ki ponuja vso infrastrukturo v neposredni bližini (trgovine, banka, pošta, vrtec šola, zdravstveni dom, postajališče LPP itd.) in hkrati omogoča hiter dostop do obvoznice in mestnega središča, oddamo čudovito, svetlo in funkcionalno razporejeno 4-sobno stanovanje. Slednje se oddaja skupaj z garažo na dvorišču pred stavbo, kjer je na voljo dodatno parkirno mesto.


Arhitekturno domišljeno obnovljeno in estetsko opremljeno stanovanje ponuja visoko kakovost bivanja. Notranja oprema je izdelana po meri in je višjega kakovostnega razreda. Diskretno umeščeno pohištvo poudari funkcionalnost prostora. V predprostoru je vgradna omara, kopalnica ima talno gretje, lesen pult z dvema umivalnikoma, walk-in prho in uporabno omaro za odlaganje s pralnim in sušilnim strojem. Kuhinja, jedilnica in dnevni prostor zajemajo čudovit odprti osrednji del stanovanja s prostornim balkonom in pogledom na okoliško zelenje. Poleg glavne spalnice z udobno posteljo je umeščena praktična garderobna soba z veliko prostora za shranjevanje. Ostali dve sobi se uporabljata glede na najemnikove potrebe kot dodatna spalnica, delovna soba. Kuhinja je polno opremljena - hladilnik, zamrzovalnik, napa, indukcijska kuhalna plošča, pečica, pomivalni stroj (naprave znamke Bosch). 


Talna obloga je hrastov parket. Okna imajo trislojno zasteklitev in zunanja senčila. V stanovanju je nameščena klimatska naprava.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik Želva, ogrevanje – lastna plinska peč, elektrika, internet).


Sodobno zasnovano stanovanje zagotavlja zasebnost in mir. Primerno je za osebe, ki cenijo udobje in estetiko prostora ter zagotavljajo skrbno uporabo in vzdrževanje. Domače živali niso zaželene, dolgoročni najem, varščina znaša dve najemnini.


POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe - v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Ana Paska Sešek, Tel: 00386-40-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.