Hiša vrstna, Ljubljana Zalog, 230.000 EUR

Na izjemni lokaciji z vso potrebno infrastrukturo v bližini, posredujemo pri prodaji vrstne hiše zasnovane v dveh etažah (novogradnja). Skupna izmera ene hiše cca. 133,00 m2, s pripadajočim zemljiščem v izmeri 200 m2. Do najbližje trgovine Mercator in Spar je 300 m, avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 5-6 min hoje, šola in vrtec 5 min hoje.

 

Stanovanjska hiša je zasnovana z modernim tlorisom, ki ga odlikuje izjemna funkcionalnost. Pritličje obsega veliko predsobo in hodnik, ki vodi do svetle in odprte dnevne sobe v povezavi s kuhinjo in jedilnico. Iz dnevnega prostora je izhod na urejen atrij z lovorikovci. V pritličju sta še dve sobi in kopalnica.

V 1.nadstropju je otroška soba in spalnica z izhodom na prostoren balkon v izmeri 10 m2.

Stanovanjske enote so trenutno v IV. podaljšani gradbeni fazi, kar omogoča, da si ustvarite svoj dom po lastnih željah. Možnost izdelave hiše »na ključ« cena 150 EUR/ m2 in vsebuje (namestitev celotne kopalniške opreme, polaganje ploščic, polaganje parketa, namestitev notranjih vrat, napeljava elektroinštalacij stikala, vtikači, svetila).

 

Hiši pripadata dve parkirni mesti in shramba/kolesarnica.

 

V primeru zanimanja, nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 040/452-362,

E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Vljudno vabljeni k ogledu.