PRODANO!! 3-sobno stanovanje, Ljubljana Dravlje, 225.000 EUR

3-sobno stanovanje, Ljubljana Šiška - Dravlje, zgrajeno l.1986, prenovljeno leta 2002, 9./12. nad., bruto površina 67,70 m2 (neto površina stanovanja je 58,20 m2), velik balkon, opremljeno, takoj vseljivo. Cena: 225.000 EUR.


OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA POTENCIALNE PREUREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.


V Dravljah prodamo prostorno, svetlo ter popolnoma opremljeno 3-sobno stanovanje. V bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura - postajališče LPP, trgovine, lokali ter hiter dostop do obvoznice. V bližini je tudi veliko rekreacijski površin (Toško Čelo, Rožnik, PST), ki nudijo številne možnosti za rekreacijo.


Stanovanje odlikuje funkcionalen tloris; obsega predprostor, kopalnico, jedilnico s kuhinjo, ki se nadaljuje v dnevno sobo, spalnico ter kabinet. Iz dnevne sobe je izhod na prostoren balkon ki nudi pogled proti Rožniku. Stanovanje je zelo svetlo in orientirano na vzhodno ter južno stran. Stanovanje je bilo v letu 2002 prenovljeno in opremljeno. Stanovanjska oprema je vključena v ceno.


Stanovanju priprada tudi klet v velikosti 3 m2. Parkiranje omogočeno pod objektom (parkirišče z ograjo) ali v okolici objekta.


Stroški so odvisni od porabe (upravnik - Practic, elektrika, voda, ogrevanje - toplovod, internetni priključek – optika ). V poletnih meseceih znašajo stroški cca. 150,00 EUR, pozimi 200,00 EUR.

Stanovanje je popolnoma opremljeno in je na voljo za takojšnjo vselitev.


Primerno za družine, pare oziroma kot dolgoročna investicija.


POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet nepremičnin v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.


V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.


Lepo vabljeni k ogledu.